100% BELGISCH MINERAALWATER

100% BELGISCH MINERAALWATER
Internal Hero
Uw 100% BELGISCH water
VALVERT, een water van bij ons.

Sinds de tijd van de Romeinen staan de ​​bronnen in de bossen van Etalle bekend om hun water. In 1991 werd het merk van natuurlijk mineraalwater VALVERT geboren en ging de bottelarij in Etalle, in het hart van de Gaume-regio in de Belgische Ardennen, van start. De VALVERT bron en bottelarij liggen in een bosrijk natuurgebied van enkele honderden hectares.

Een water met een unieke smaak.
Het VALVERT water is licht gemineraliseerd en wordt vooral gekenmerkt door zijn pure smaak die alle leeftijden kan bekoren. VALVERT is een natuurlijk mineraalwater dat ideaal is voor het hele gezin en uitermate geschikt is voor de bereiding van babyvoeding. Vanwege het lage natriumgehalte (1,9 mg / L) is VALVERT ook geschikt voor zoutarme diëten.
Een uitzonderlijke omgeving.
De bron van het natuurlijk mineraalwater VALVERT ontspringt in het hart van het bos van Etalle, in de Belgische Ardennen. De regio, een bos van 3.500 hectare groot, bestaat voor 90% uit loofbomen en beschermt het grondwater. De huidige bottelarij in Etalle produceert jaarlijks 150 miljoen flessen en biedt werk aan 65 mensen. De VALVERT bron en bottelarij behoren tot het patrimonium van de Gaume streek.