100% BELGISCH MINERAALWATER

100% BELGISCH MINERAALWATER
Internal Hero
Uw 100% BELGISCHE water
VALVERT, water van bij ons.

Sinds de tijd van de Romeinen staan de ​​bronnen in de bossen van Etalle bekend om hun water. In 1991 werd het merk van natuurlijk mineraalwater VALVERT geboren en ging de bottelarij in Etalle, in het hart van de Gaume-regio in de Belgische Ardennen, van start. De VALVERT bron en bottelarij liggen in een bosrijk natuurgebied van enkele honderden hectares.

Mineraalwater met een unieke smaak
Het VALVERT water is licht gemineraliseerd en wordt vooral gekenmerkt door zijn pure smaak die alle leeftijden kan bekoren. VALVERT is een natuurlijk mineraalwater dat ideaal is voor het hele gezin en uitermate geschikt is voor de bereiding van babyvoeding. Vanwege het lage natriumgehalte (1,9 mg / L) is VALVERT ook geschikt voor zoutarme diëten.

Ten opzichte van veel natuurlijke mineraalwaters, wordt VALVERT gekenmerkt door een lichte mineralisatie (slechts 201 mg / L in droogresidu bij 180° Celsius). Deze lichte mineralisatie maakt VALVERT heel geschikt voor babyvoeding.

MINERALISATIE IN MG/L
Calcium Ca++: 67.6
Chloriden Cl-: 4.0
Magnesium Mg++: 2.0
Bicarbonaten HCO3-: 204
Sodium Na+: 1.9
Sulfaten SO4--: 18
Een uitzonderlijke omgeving
De bron van het natuurlijk mineraalwater VALVERT ontspringt in het hart van het bos van Etalle, in de Belgische Ardennen. De regio, een bos van 3.500 hectare groot, bestaat voor 90% uit loofbomen en beschermt het grondwater.
De geologische ondergrond filtert het water voortdurend op een natuurlijke manier. Het VALVERT water wordt gedurende een reis van 18 jaar op natuurlijke wijze gefilterd door poreuze lagen zandsteen en zand. Hierdoor wordt het water licht gemineraliseerd.
De fabriek van Valvert produceert jaarlijks 150 miljoen flessen en is een belangrijke economische speler in het gebied en draagt bij aan de lokale economische ontwikkeling: we hebben 50 mensen in dienst in de fabriek en leveren aanzienlijke lokale inkomsten op voor het lokale bestuur.